Εργαστήριο σφολιατοειδών χονδρική

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Σφολιατοειδή

Εστιάζουμε στην ποιότητα των πρώτων υλών μας για να παράγουμε σφολιατοειδή προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας για τους καταναλωτές μας!

Χρησιμοποιούμε τα αγνότερα υλικά με γνώμονα το καλύτερο γαστρονομικό τελικό αποτέλεσμα. Εφαρμόζουμε αυστηρότατα συστήματα ελέγχου, πιστοποιημένα διεθνώς από αξιόπιστους φορείς διασφάλισης τροφίμων. Τηρούμε αυστηρά επίπεδα ασφάλειας τόσο στα προϊόντα μας όσο και στους χώρους εργασίας και το προσωπικό μας. Όλα΄αυτά με τελικό στόχο υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας σφολιατοειδή που απευθύνονται σε πελάτες χονδικής.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Εργαστήριο σφολιατοειδών

Η καινοτομία είναι ο κεντρικός άξονας πάνω στον οποίο στηρίχθηκε και εξακολουθεί να αναπτύσσεται η εταιρία σφολιατοειδών Alfatasty με εγκαταστάσεις στην Αθήνα . Δημιουργούμε πρωτοποριακά προϊόντα που καλύπτουν τις νέες διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών μας. Βασιζόμαστε στην τεχνογνωσία μας με κύριο στόχο την παραγωγή προϊόντων ζύμης σε άριστο γευστικό και ποιοτικό επίπεδο.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ & ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Πελάτες χονδρικής

Η επιτυχία είναι παροδική , η ακεραιότητα όμως παντοτινή! Βάση μας είναι η ηθική ακεραιότητα, η αμφίδρομη επικοινωνία και εμπιστοσύνη τόσο στις σχέσεις μας με τους καταναλωτές μας , όσο και με τους εξωτερικούς και εσωτερικούς μας συνεργάτες. Εάν κάποιος δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος στα απλούστερα θέματα ειλικρίνειας τότε πως μπορεί ενδεχομένως να είναι έμπιστος σε χρονοβόρες και πολύπλοκες επιχειρηματικές συναλλαγές ;

ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!