Εργαστήριο σφολιατοειδών χονδρική

εργαστηριο σφολιατοειδων
ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Σφολιατοειδή

Εστιάζουμε στην ποιότητα των πρώτων υλών μας για να παράγουμε σφολιατοειδή προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας για τους καταναλωτές μας!

Χρησιμοποιούμε τα αγνότερα υλικά με γνώμονα το καλύτερο γαστρονομικό τελικό αποτέλεσμα. Εφαρμόζουμε αυστηρότατα συστήματα ελέγχου, πιστοποιημένα διεθνώς από αξιόπιστους φορείς διασφάλισης τροφίμων. Τηρούμε αυστηρά επίπεδα ασφάλειας τόσο στα προϊόντα μας όσο και στους χώρους εργασίας και το προσωπικό μας. Όλα΄αυτά με τελικό στόχο υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας σφολιατοειδή που απευθύνονται σε πελάτες χονδικής.

εργαστηριο σφολιατοειδων χονδρικη
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Εργαστήριο σφολιατοειδών

Η καινοτομία είναι ο κεντρικός άξονας πάνω στον οποίο στηρίχθηκε και εξακολουθεί να αναπτύσσεται η εταιρία σφολιατοειδών Alfatasty με εγκαταστάσεις στην Αθήνα . Δημιουργούμε πρωτοποριακά προϊόντα που καλύπτουν τις νέες διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών μας. Βασιζόμαστε στην τεχνογνωσία μας με κύριο στόχο την παραγωγή προϊόντων ζύμης σε άριστο γευστικό και ποιοτικό επίπεδο.

εργαστηριο σφολιατοειδων Alfa tasty
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ & ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Πελάτες χονδρικής

Η επιτυχία είναι παροδική , η ακεραιότητα όμως παντοτινή! Βάση μας είναι η ηθική ακεραιότητα, η αμφίδρομη επικοινωνία και εμπιστοσύνη τόσο στις σχέσεις μας με τους καταναλωτές μας , όσο και με τους εξωτερικούς και εσωτερικούς μας συνεργάτες. Εάν κάποιος δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος στα απλούστερα θέματα ειλικρίνειας τότε πως μπορεί ενδεχομένως να είναι έμπιστος σε χρονοβόρες και πολύπλοκες επιχειρηματικές συναλλαγές ;

ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!

Εργαστήριο σφολιατοειδών

Η εταιρεία Alfa tasty αποτελεί πρότυπο εργαστήριο σφολιατοειδών στην Αθήνα. Για πάνω από μια εικοσαετία δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της παρασκευής και χονδρικής πώλησης σφολιατοειδών απαράμιλης ποιότητας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε προϊόντα ζύμης ανωτερης γεύσης που συμβάλλουν στην υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου. Οι Αξίες μας αποτελούν τον οδηγό με τον οποίο πορευόμαστε γι αυτό κάθε προϊόν μας ακολουθεί όλους τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο της παραγωγικής μας διαδικασίας. Το εργαστήριο μας ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της αγοράς για ποιοτικές λύσεις, προσφέρει στους πελάτες μας μία πλήρη γκάμα σφολιατοειδών. Η πιστή εφαρμογή όλων των παραπάνω και η αξιολόγηση της καταλληλότητας και αποτελεσματικότητας των εφαρμοζόμενων προγραμμάτων και συστημάτων είναι διαρκής. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων μας, ώστε να μπορούν να τα απολαμβάνουν όλοι σε κάθε στιγμή της ημέρας τους. Για έμας είναι χρέος να επιβεβαιώνουμε καθημερινά τη σχέση ειλικρίνειας αλλά και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, έχοντας κύριο μέλημα να προσφέρουμε σφολιατοειδή με κύριο γνώμονα την ποιότητα και την τιμή.